ELEGANT. PERFORMANT. DURABIL.

vonino-zun-xo4gZUN XO 4G a fost proiectat cu gândul la performanță și durabilitate. Liniile fine din zinc ce încadrează display-ul de 5 inci, alături de materialele alese special pentru a facilita o experiență cât mai plăcută pentru utilizator, fac din ZUN XO o advevărată declarație de eleganță și stil.

În spatele acestui design atrăgător, vei găsi un procesor OctaCore de 1,3 GHz și o memorie RAM de 2GB, care asigură performanța și rezistența smartphone-ului chiar și la cea mai intensă utilizare.

ZUN XO 4G îți aduce cele mai bune viteze de transfer de date prin intermediul 4G LTE. Acesta este un protocol avansat de date, capabil de viteze atât de rapide, încât poate concura cu furnizorii de internet prin cablu în bandă largă. Vrei să te uiți online la serialele tale preferate? Să urmărești cel mai recent videoclip al formației tale preferate în format HD? Să descărci aplicația nouă pe care ai așteptat-o  cu atâta nerăbdare? ZUN XO 4G are grija ca tu să fii mereu conectat la conținutul tău favorit, asigurându-ți cea mai bună experiență de navigare.

ZUN XO 4G îți oferă o experiență vizuală captivantă prin intermediul display-ului HD de 5 inci cu tehnologie MiraVision™  de afișare și îmbunătățire a imaginii. Astfel, ZUN XO 4G îți oferă unghiuri de vizualizare extinse, culori vii cu contrast puternic, precum și calitate superioară a imaginii.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
9 + 18 =