MUSICPAD H1, M1

vonino-musicpadh1Vonino MusicPAD H1 și M1 sunt două dintre cele câteva gadget-uri de tip Smart Home Entertainment System cu sistem de operare Android disponibile la nivel mondial. Astfel, fiecare poate avea acasă un gadget care îmbină toate funcționalitățile unei tablete cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop cu utlitatea unui music player: touchscreen capacitiv IPS de 7 inci, procesor Quad-Core, spațiu de stocare de 8GB extensibil prin card microSD de până la 32GB, 1GB memorie RAM, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și HDMI, dar și două difuzoare de câte 5 wați și funcția Cast Screen.

Designul elegant, minimalist, integrează aceste gadget-uri în orice ambient. MusicPAD H1 și M1 pot fi folosite împreună cu orice serviciu de muzica sau video streaming. Odată conectat la Internet, utilizatorul va avea acces la peste 30 milioane de melodii, la o calitate premium a sunetului. Redarea sunetului se face prin cele două difuzoare încorporate de câte 5 wați, mai mult decat suficiente pentru un sunet de calitate.

Display-ul de 7 inci se poate folosi si pentru conversații prin Skype sau browsing pe Internet, iar filmele și videoclipurile pot fi savurate la cea mai bună calitate, grație posibilității de conectare a device-urilor la orice TV din casă prin HDMI sau funcția Cast Screen (disponibilă pentru televizoarele compatibile). Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile pe cel mai mare ecran din casă, iar funcția de streaming Bluetooth oferă acces la muzica sau pozele stocate în smartphone-ul personal.

Avand la bază ideea de dispozitiv inteligent, MusicPAD-urile sunt o noua categorie a device-urilor care functioneaza pe sistemul de operare Android. Acest nou Home Entertaiment System oferă acces la toata suita de aplicații Google, cea mai importantă dintre acestea fiind Google Play, prin care aveți acces la peste 1 milion de aplicații, jocuri, cărți și multe altele. Găsiti cele mai populare aplicații, explorati colectii de aplicatii alese de utilizatori avizati, explorati categoriile sau pur și simplu căutati aplicatiile, jocurile sau cartile preferate. Pentru copii exista preinstalata aplicatia Youtube Kids. MusicPAD H1 și M1 reprezinta compania ideala pentru recreere in propriul living, cat si ajutorul de incredere din bucatarie la pregatirea celor mai noi retete.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Solve : *
10 ⁄ 5 =